8 Aralık 2007 Cumartesi

Tayland Güncesi Vol. 1

Harbiden hic dert tasa yok valla,cennet gibi biyer burasi ama henuz internette uzun zaman kalicak firsatim olmadi.Yine de herseyi not aliyorum.Klavyeler de cok dandik bu arada...Bangkokta 2 gece kaldik;Su anda Railey beachdeyiz,bugun The beach filminin cekildigi adaya gittik.Yarindan sonra da Ko Lanta adasindayiz.Bi dolu sey oldu;bi dolu sey gorduk;bi dolu sey yedik ictik;hepsini anlatcam;soz:)

6 yorum:

Circirbocegi dedi ki...

Oh nihayet iki satır karalamışsın:) Tamamdır tatlım:) Kendine ve eşine çok dikakt et lütfen. Yediklerinize, itiklerinize ve böceklere dikakt edin:) Circirbocekleri iyidir ama onların kimseye zararı dokunmaz:)

Mucks sevgilerrr

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

cok özendım yaaaaaa :)

Ozgur Gercek dedi ki...

kıskandım :) bende gidiim kocayı alıp ama yaz daha çok, sabırsızlanıyorum burda :)

Sunthing Special dedi ki...

Princess kesinlikle kocayı tak koluna git ama sakın yalnız göndermee ;)

Adsız dedi ki...

merhaba güneş,
bu nisan biz de bir kaç arkadaş bangkok + phuket gezisi planlıyoruz. tur şirketi yerine kendi başımıza çıkacağız yola. o yüzden önceden oraları gidip görmüşlerin deneyimlerine ihtiyacımız var. az bütçeyle başarabilirsek çok yer görmeyi planlamaktayız. mailini göremedim sayfada ondan uzun uzun buraya yazmak zorunda kaldım. bangkokta nerde kaldınız. phukete gittiniz mi? lanta mı yoksa phi phi mi? gibi bir sürü sorularım var? sende vaktin olurda cevaplarsan valla tadından yenmez bişi olursun.
sevgiler sinem

Sunthing Special dedi ki...

Merhaba Sinem,
sophisan@hotmail.com e-mail adresim oraya mail adresini yazabilirsen ya da beni eklersen yardımcı olurum seve seve, sevgiler